MAANDAG 2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ GESLOTEN. DIVERSE NIEUWE NUGGETS BIJ ONS LEVERBAAR, VRAAG NAAR HET AANBOD.

Van Tuyl

Autobedrijf Van Tuyl is gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens en compacte campers. Het familiebedrijf bestaat sinds 1968 en we staan bekend als betrouwbaar en ervaren. We verkopen en onderhouden zowel nieuwe als gebruikte bestelwagens en kampeerauto’s. Maar ook voor uw personenauto kunt u bij ons terecht. Service en technische vakkundigheid staan bij ons centraal. Bij de vier familieleden en enthousiaste medewerkers draait alles om kwaliteit en dienstverlening.

Verkoop

We adviseren u stap voor stap bij de aankoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens of compacte campers. We nemen de tijd voor u, bespreken de mogelijkheden en doen een helder en aantrekkelijk voorstel.

Onderhoud

Ons gemotiveerde, ervaren team van monteurs zorgt gedurende de hele levensduur voor uw bedrijfswagen of compacte camper. Of het nu periodiek onderhoud of een reparatie betreft, we helpen u vakkundig en tegen scherpe tarieven. Ook voor (personen)auto’s die elders zijn gekocht, kunt u bij ons terecht.

APK

We bieden de Algemene Periodieke Keuring voor elk merk tegen een scherp tarief. Neem contact op met een van de adviseurs voor de actuele tarieven.

Overige activiteiten

Naast de verkoop van en het onderhoud aan lichte bedrijfswagens en compacte campers verzorgen we ook carrosseriewerkzaamheden, schadeafhandelingen en schaderegelingen, accessoire-opbouw en inbouw van diefstalbeveiliging. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de inkoop of inruil van gebruikte auto’s.

Erkenningen

BOVAG lid
APK keuringsstation
Rijksdienst van het Wegverkeer RDW
NAP Nationale Autopas

Erkening afgifte NAP Nationale Autopas Erkend door de Rijksdienst van het Wegverkeer RDW Samenwerking met Bearlock