Ford Nugget huren? VW Smallander huren? Het aankomende huurseizoen bij ons mogelijk!

Daktent Sheepie Outback Electric


Met één druk op de knop van de afstandsbediening of via onze smartphone app opent of sluit de elektrische daktent. Het sterke elektrische aandrijfgedeelte wordt gevoed door de 12 Volt aansluiting/sigarettenaansteker van de auto. De gepatenteerde constructie is geproduceerd van lichtgewicht aluminium en deze past op vrijwel iedere auto waar dakdragers op gemonteerd kunnen worden. Het tentdoek is zeer duurzaam, heeft een hoge UV-bestendigheid en is waterdicht. De natuurlijke ventilatie in de Outback Electric is zo ontworpen dat het condensatie voorkomt. De tent is volledig voorzien van insectenhorren. Ook er zijn diverse opbergmogelijkheden. De entree is door de verstelbare aluminium ladder gemakkelijk toegankelijk en de extra dikke matras maakt het slapen zeer comfortabel. Kamperen in comfort en stijl met de Outback Electric daktent. De ideale combinatie van kamperen en reizen! Nieuwprijs 2017 1955,- euro.

kmMeer gegevens Contact opnemen

Algemeen
Deze auto is verkocht
- liter
Geschiedenis
Kilometerstand

Bouwjaar
 
 
 
 
 
Techniek
Motor 0 pk
cc
pk
kg
kg

Alle moeite is genomen om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten.
Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.