Ford Nugget huren? VW Smallander huren? Het aankomende huurseizoen bij ons mogelijk!

Bustent opblaasbaar Vango Airway Cruz Standard


Vango Opblaasbare bus-campertenten: Laat overige kampeerders jaloers op je zijn. Het opzetten van een Vango Opblaasbare bus- campervoortent kost slechts enkele minuten. Geen stokken betekent geen verspilde kampeertijd. Met de Vango opblaasbare voortent brengt u gemak en luxe mee van thuis, naar de camping. Mix van snelheid en eenvoud: De Cruz campertent is gemaakt van ons toonaangevende Sentinel Pro 420 materiaal, dat comfort en kwaliteit samenbrengt in één doek. De gebogen Vango SuperBeams™ zorgen voor extra stabiliteit en extra ruimte en sta-hoogte. De voordeur is dankzij het half-om-half ontwerp op veel verschillende manieren te gebruiken. De luifel zorgt voor een overkapping bij de deur waar u vieze schoenen kunt neerzetten en zorgt voor extra beschutting tegen de elementen. Net als bij al onze drive-away campertenten is ook hier in het verbindingsstuk tussen voertuig en tent een deur geplaatst, zodat u makkelijk van uw voertuig in de tent kan komen en de constructie zelfstandig blijft staan als u even weg moet met de camper. Hierdoor is de Cruz een veelzijdige aanvulling op uw camper. Een heerlijk toevluchtsoord onder alle weersomstandigheden. Nieuwprijs ca 950,- euro.

kmMeer gegevens Contact opnemen

Algemeen
Deze auto is verkocht
- liter
Geschiedenis
Kilometerstand

Bouwjaar
 
 
 
 
 
Techniek
Motor 0 pk
cc
pk
kg
kg

Alle moeite is genomen om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten.
Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.