Veel nieuwe voorraad binnen. Alvast een huurperiode afspreken voor het aankomende seizoen? Bel of mail ons.

Aanschaf tweedehands bedrijfsauto

26 maart 2014

Waar wordt op gelet bij aanschaf van een tweedehands (bedrijfs)auto?

Het aantal verkochte tweedehands bedrijfsauto’s is in 2013 weer toegenomen ten opzichte van 2012. Maar op welke punten wordt gelet door de koper?

Gebruiksgemak

Bij een bedrijfsauto is het gebruiksgemak van groot belang. De bedrijfsauto moet immers ter ondersteuning dienen van de bedrijfsactiviteiten. Uiteraard heeft elk bedrijf zijn eigen activiteiten met bijbehorende wensen. Maak voor uzelf een lijstje met wensen, zodat u weet wat u wilt. De experts van Autobedrijf Van Tuyl denken graag met u mee.

Kilometerstand

Hoe meer kilometers een bedrijfsauto heeft gelopen, hoe eerder onderdelen aan vervanging toe zijn. Dat geldt met name voor oudere bedrijfsauto’s. De bedrijfsauto’s die tegenwoordig uit de fabriek rollen, beschikken over onderdelen van hoge kwaliteit. Desalniettemin kunnen onderdelen na verloop van tijd slijten en dienen vervangen te worden met de bijbehorende kosten. Kijk daarom bij aanschaf van een tweedehands bedrijfsauto naar de kilometerstand en bedenk hoeveel kilometer u eigenlijk per jaar rijdt. Aan de hand van deze gegevens kunt u een afschrijvingstermijn bepalen voor uw bedrijfsauto. Autobedrijf Van Tuyl beschikt over bedrijfsauto’s met weinig kilometers op de teller, maar ook over bedrijfsauto’s met meer kilometers op de teller. Voor ieder wat wils.

Beschadigingen

Een bedrijfsauto is het uithangbord van uw bedrijf. Een beschadigde bedrijfsauto is daarom niet wenselijk. De occasions bij Autobedrijf Van Tuyl zijn allen in goede staat, zonder beschadigingen. Mocht een occasion toch een bepaalde beschadiging hebben, dan wordt in overleg met de experts gekeken welke prijs de occasion krijgt of op welke manier de beschadiging het beste kan worden hersteld.

Automerk

De voorkeur voor een automerk wordt vaak al gevormd voordat u op zoek gaat naar een nieuwe bedrijfsauto. Autobedrijf Van Tuyl beschikt over een ruime voorraad van de meest populaire bedrijfsautomerken, zoals Mercedes, Renault en Volkswagen. Mocht u een bepaalde voorkeur hebben voor een merk en/of model, dat niet op voorraad is, dan kan er in overleg altijd gekeken worden welke oplossing er voor u is.