2E PAASDAG GEOPEND VAN 10 UUR TOT 16 UUR. We houden ons natuurlijk aan de landelijke richtlijnen van het RIVM. Tevens kunt u ( indien gewenst ) tijdelijk gebruik maken van onze gratis bezorgdienst na aankoop van een camper. De levering van uw droomcamper een stukje opschuiven? Vraag naar de mogelijkheden.

Leasing & Financieringen

Vragen over leasing? Bel (0418) 58 12 16

Wilt u het wagenparkbeheer uitbesteden of onverwachte kosten vermijden? We bieden aantrekkelijke leasemogelijkheden die aansluiten op uw specifieke situatie. Onze ervaren adviseurs helpen u de best passende oplossing te vinden. Zo profiteert u van een vast maandbedrag en bent u tegelijkertijd verzekerd van kwalitatief periodiek onderhoud zonder onaangename verrassingen. Bovendien kunt u zelf de looptijd bepalen, zodat u met regelmaat een nieuwe auto kunt uitzoeken.

De aanschaf van een bedrijfswagen of camper is voor velen een kostbare aangelegenheid. Wellicht wilt u de betaling spreiden. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden hebben we voor elke situatie een passend plan. Onze adviseurs kunnen u hierin begeleiden om gezamenlijk tot een aantrekkelijk en eerlijk financieringsvoorstel te komen.

Shortlease

Heeft u korte tijd een auto nodig? Dan is short lease een interessante optie voor u. U heeft de flexibiliteit van een tijdelijke huurauto, maar de diensten en zekerheid van een leaseauto.

Financial lease

Wilt u een leaseconstructie waarbij u het onderhoud, de verzekering en andere bijkomstigheden in eigen hand houdt? We bieden u de mogelijkheid een financial lease-overeenkomst aan te gaan.

Occasionlease

Ook een jonge, bijna nieuwe auto kunt u leasen. De maandbedragen zijn dan nog aantrekkelijker, terwijl u nog jarenlang in een goede, moderne auto kunt rijden.

Wat is bijtelling?

Bijtelling

De overheid vraagt een bijtelling aan mensen die een zakelijke leaseauto rijden. Het uitgangspunt hierbij is dat zuinige auto’s minder bijtelling hebben dan auto’s die gemiddeld meer impact op het milieu hebben. De regels hiervoor veranderen met enige regelmaat. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de laatste stand van zaken en kunnen voor u uitrekenen wat in uw specifieke situatie het meest aantrekkelijk is.

Kosten

De meest voorkomende leaseconstructie is operational lease. Hierbij verzorgen wij het onderhoud, de verzekering en andere bijkomstigheden, terwijl u profiteert van een perfect onderhouden, moderne auto tegen een vast maandbedrag.Zo verdelen we de kosten.

Kosten bedrijf Kosten werknemer
Onderhoud/reparatie Brandstof
Verzekering Vast maandbedrag
Wegenbelasting
Afschrijving

Vragen over leasing? Bel (0418) 58 12 16